Unionsleden inspirerer til nye opplevelser!

WP_20140822_09_39_28_Pro[1]

Et tjuetalls politikere og andre aktører fra Østfold og Värmland har testet Unionsleden og syklet mellom Ørje og Västra Fågelvik! I vakkert augustvær tok gruppen seg fra Riksgrensen ned til Stora Lee, nærmere bestemt til Västra Fågelvik kirke som ligger noen kilometer sør for Töcksfors. Arrangementet var et samarbeid mellom Marker og Årjängs kommuner og Grensekomiteen Värmland-Østfold. 


  1 / 43 
 
Tester Unionsleden 22-08-2014 
Tester Unionsleden 22-08-2014
 


Fra Riksdagen deltok Gunilla Svantorp og fra Stortinget Line Henriette Hjemdal. Flere ordførere og andre politikere var også med.

En Europeisk sykkelled mellom Moss-Karlstad er under utvikling. Dette kan bli en et nytt attraktivt tilbud for sykling, rekreasjon og reiseliv om Grensekomiteen Värmland-Østfold får realisert sine ideer. I samarbeid med kommunene jobbes det med å finne fram til en optimal sykkelrute basert på lavtrafikkerte landeveier og sykkelveier gjennom de enkelte kommuner. I fortsettelsen skal det etableres et samarbeid med aktører fra ulike næringer og reiseliv om infrastruktur, logistikk og markedsføring av Unionsleden.

flygblad Unionsleden.pdfKart Bikemap.jpg

flygblad Unionsleden.pdf

 

 

 

PARTNERE